1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Предложения за структурирането на форумите моля :)

Дискусия в 'Служебен форум', започната от Krasen Markov, 21 Окт 2015.

 1. Krasen Markov

  Krasen Markov Administrator

  Давайте да действаме бързо приятели :)
   
 2. Динко

  Динко New Member

  С тоз зомбиран народ , не знам как да се действа по-бързо.Направо съм разочарован от тези избори,колко много са гласували.Макар че,не разбрах как така от имащи право да гласуват 6 милиона и колко хиляди,при гласували 1 милион и 800 000,това прави 49% гласуване.Това което чух от една от купените телевизии снощи или аз не съм добре с математиката, или в мутренска държава така се прави!
   
  Даниела Гигова хареса това.
 3. Динко, от "имащите право да гласуват" ТЕХНИ хора, процентите са верни. ;)
  Аз бях "пазачка" на нашата градина от 20.00 ч. докато приключат. Чух по ТВ, за "изборните резултати" в 19.00 ч. и когато отидох попитах: "Вие какво броите? Резултатите ги обявиха вече.", а една жена от комисиите каза: "Да ги направим толкова, колкото са заявили." Така че не се разочаровай от тия "49%" :)
   
 4. Динко

  Динко New Member

  Да права сте,аз съм разочарован от държавата като цяло.
   
  Даниела Гигова хареса това.
 5. Динко

  Динко New Member

  Мислех си,че тук сме сериозни хора,както и в "Без партии и политици",ама май ще се окаже нещо друго.Трябва да работим за обединение на хората,разединени няма да постигнем нищо.Ще си останем поредната недоволна група във Фейса.Разочарован съм,от това как като изкажеш мнение те блокират,изтъркват профилът ти и най-различни неща.Явно не съм попаднал на правилното място.Или това е поредната диктаторска група, незачитаща мнението на околните,ако се лъжа Моля докажете го.Съжалявам!!!!!!!
   

Сподели Страницата